GDPR skrekk?

GDPR kan virke skremmende, som jo det meste med et snev av myndighet gjør, sett fra min stubbe her i skogen. Regelverket er enormt, komplisert, fullt av fremmedord, og i tillegg blir man lovet banksprengende konsekvenser om man ikke følger det.

Ettersom vi lager websider gjør vi så godt vi kan for å snu hodet rundt dette, og skjerpe vår arbeidsprosess for å holde mål med de nye reglene. Likevel er det sånn at kundene som eier websidene vi lager bærer hovedansvaret for at databehandlingen knyttet til deres virksomhet skjer på riktig måte. Vår jobb i dette er å legge til rette for at det skal foregå på en så behagelig måte som mulig, og at GDPR skal løfte brukeropplevelsen på websidene, heller enn å gjøre den tung og truende for besøkerne. 

Heldigvis er internetts store plaskevann fullt av artikler med nyttig informasjon for både oss og dere, og vi har derfor samlet noen lenker med kortfattet og lettfattelig informasjon om temaet.

Fortsatt nervøs? Forståelig! Men det er viktig å huske at alle andre på ditt nivå, samt både de over og de under, er i samme situasjon. Dette er en utfordring alle som har en webside må takle sammen!

Publisert
Kategorisert som GDPR

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *